EETSALON DE MOL

Recentebeoordeling


2 sterren uit 237 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetsalon de Mol. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 10:06 He Just no show i did't eat nothing Just waiting for notingh
3 feb 2023 om 8:18 Heerlijk
3 feb 2023 om 6:37 It was so bad, so cald , and the delivery guy was high he was smoke weed , he called me and then we dont have drinks i think he toke it , screaming to me not respect, i think he was eat from it
28 jan 2023 om 10:05 Tering goor
27 jan 2023 om 7:38 Food is not bad but wrong item delivered .... No replacement
23 jan 2023 om 4:56 Nooit aangekomen niet bestellen nu weer gaan janken bij thuisbezorgd voor mijn geld terug jippie
14 jan 2023 om 6:45 Niet gehad
5 dec 2022 om 19:53 I ordered with the meal one cola But didn’t bring it the delivery said sorry they forgot and the meal was too cold and it’s not delicious
5 dec 2022 om 13:42 Bestelling is nooit aangekomen en telefoon werd niet beantwoordt erg slechte zaak!
3 dec 2022 om 20:39 Beide pizza’s kwamen koud aan, en knoflooksaus ook niet aanwezig.
8 nov 2022 om 12:58 Bestelling kwam nooit en hun nemen niet op dus waardeloos pff
26 okt 2022 om 5:13 bestelling is nooit aangekomen en telefoon werd niet opgenomen zeer slecht